Η εταιρια

ΠΕΤΚΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

About

Η A.ΠΕΤΚΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. εδρεύει στην Καβάλα στον χώρο της ύδρευσης θέρμανσης και ηλιακών συστημάτων με πολυετή πείρα και τεχνογνωσία σ΄ αυτούς τους τομείς.

Ξεκινώντας την δραστηριοποίηση της αρχικά από τον Πέκτα Κώστα το 1970 και προχωρώντας με σταθερές αξίες και αξιοπιστία στον χώρο των θερμουδραυλικών εγκαταστάσεων αναπτύσσει σταδιακά και με σταθερή άνοδο την δράση της όχι μόνο στην Καβάλας αλλά και σε ευρύτερες περιοχές και νομούς.

Έχοντας πλήρη ιδιόκτητο εξοπλισμό αλλά και υπεύθυνο τεχνικό προσωπικό σε συνεργασία με πιστοποιημένους προμηθευτές υλικών αναλαμβάνουμε την σωστή και με συνέπεια διεκπεραίωση έργων στον χώρο της θέρμανσης ,ύδρευσης αλλά και ηλιακών συστημάτων έχοντας προτεραιότητα την επιθυμία του πελάτη.

Η πολυετή συνεργασία μας με ξενοδοχειακές μονάδες , μηχανικούς, εργολάβους και ιδιώτες μας καθιστά μια αξιόπιστη και καταξιωμένη εταιρεία με σταθερή παρουσία χρόνων.

Στόχος της εταιρεία είναι η συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της στον χώρο που δραστηριοποιείται αλλά και η διαρκεί εξέλιξή της με πρώτο στόχο την διασφάλιση και το ιδανικό αποτέλεσμα για τον πελάτη.

Our Office

Υδραυλικά

Υδραυλικές εγκαταστάσεις και ανακαινίσεις

Θέρμανση

Συντήρηση, επισκευή, κατασκευή εγκαταστάσεων θέρμανσης

Αέριο - Υγραέριο

Εγκατάσταση δικτύων αερίου - υγραερίου

Ηλιακά Συστήματα

Εγκατάσταση και συντήρηση ηλιακών θερμοσιφώνων και ηλιακών συστημάτων

Συντήρηση καυστήρων

Συντήρηση - ρύθμιση λέβητα - καυστήρα, μέτρηση απόδοσης λέβητα και ανάλυση καυσαερίων

Top